ثبت برند جهانی و ثبت برند مادرید به چه معنی است؟

ثبت برندها چگونه است

فهرست مطالب

ثبت علامت تجاری بین‌المللی، یا به عبارت دیگر، ثبت علامت تجاری و لوگو TRADEMARK در سطح جهان و در کشورهای مختلف امری ضروری است، به خصوص اگر شما تولیدکننده محصولاتی هستید که به کشورهای مختلف صادر می‌شوند و تمایل دارید که در آن کشورها جهت جلوگیری از سو استفاده و به منظور حفظ منافع تجاری خود، نام تجاری یا برند محصولات خود را در سازمان و یا با مالکیت معنوی آن کشور به ثبت برسانید. ثبت علامت تجاری، به عنوان نشانه متمایز کننده کالاها و خدمات شما، اهمیت بسیاری در شناخت برند و همچنین پیشگیری از سوء استفاده دیگران از نام تجاری یا برند شما دارد.

کنوانسیون مادرید

در گذشته، هر نام تجاری یا تولیدکننده کالا مجبور بود در هر کشور به صورت جداگانه و با ارائه مدارک ترجمه نشده، برند و نام تجاری خود را ثبت کند. این امر باعث می‌شد که زمان و هزینه زیادی برای درخواست‌کننده به همراه داشته باشد.

با هدف تسهیل در روند ثبت بین‌المللی برند تجاری، در سال ۱۹۸۹ یک اتحادیه جهانی به نام “کنوانسیون مادرید”  تشکیل شد. کشورهای عضو در این کنوانسیون، که از پیش عضو کنوانسیون پاریس بوده‌اند، می‌توانند عضو کنوانسیون مادرید نیز شوند. این کنوانسیون در حال حاضر شامل ۱۲۰ کشور است و وظیفه حفاظت از نام تجاری در این کشورها را بر عهده دارد.

مزایای ثبت مادرید چیست؟

ثبت مادرید به ما این امکان را می‌دهد تا با ثبت و دریافت گواهینامه بین‌المللی، به ویژه در زمینه تجارت و صادرات، یک راهکار جامع و بهینه برای مالکان نام‌های تجاری فراهم آوریم. این اقدام باعث حفاظت گسترده در حوزه تجارت جهانی برای صاحبان نام تجاری می‌شود که دوستان جغرافیایی جهانی هم هستند.

مزایای دیگر ثبت مادرید شامل کاهش هزینه‌های اظهارنامه ثبت بین‌المللی، عدم نیاز به ترجمه یا استفاده از وکیل در هر کشور، و کاهش هزینه‌های مرتبط با رفت و آمد می‌باشد. حفاظت از مالکیت صنعتی در کنوانسیون مادرید که بیش از ۷۰ درصد از تجارت بین‌المللی را تشکیل می‌دهد، از مزایای دیگر این اقدام مهم است. همچنین تمام هزینه‌های مربوط به ثبت مادرید به یک واحد پولی، تحت عنوان فرانک سوئیس، پرداخت می‌شود.

کشورهای عضو سیستم بین المللی مادرید:

1) ایران  2) آنتیگوا و باربودا 3) آلبانی 4) ارمنستان 5) بن ایر 6) اتریش 7) استرالیا 8) آذربایجان 9) بوسنی و هرزگوین
10) بلژیک 11) بلغارستان 12) بحرین 13) بوتان 14) بوتسوانا 15) بنلوکس 16) بلاروس 17) سوئیس 18) چین
19) کوبا 20) قبرس 21) جمهوری چک 22) آلمان 23) دانمارک 24) الجزایر 25) استونی 26) مصر 27) اتحادیه اروپا
28) اسپانیا 29) فنلاند 30) فرانسه 31) انگلیس 32) گرجستان 33)  غنا 34) یونان 35) کرواسی 36) مجارستان
37) ایسلند 38) ایرلند 39) ایتالیا 40) ژاپن 41) کنیا 42) قرقیزستان 43) کره شمالی 44) کره جنوبی 45) قزاقستان
46) لیختن‌اشتاین 47) لیبریا 48) لسوتو 49) سائوتومه و پرنسیپ 50) لیتوانی 51) مراکش 52) موناکو 53) مولداوی 54) مونته نگرو
55) ماداگاسکار 56) مقدونیه 57) مغولستان 58) موزانبیک 59) نامیبیا 60) نروژ 61) عمان 62) هلند 63) لهستان
64) پرتغال 65) رومانی 66) روسیه 67) سودان 68) سوئد 69) سنگاپور 70) اسلوونی 71) اسلوواکی 72) سیرالئون
73) سان مارینو 74) سوریه 75) تاجیکستان 76) ترکمستان 77) ترکیه 78) اوکراین 79) ایالات متحده آمریکا 80) ازبکستان 81) ویتنام
82) زامبیا 83) کوراسائو 84) سن مارتن 85) اسواتینی (سوازیلند)  

شرایط و هزینه های ثبت نشان تجاری ثبت مادرید

درخواست ثبت بین‌المللی مادرید از طرف اعضای کشورهای مادرید ارائه شده است و الزامی است که برند مورد درخواست در کشور مبدا به‌طور کامل ثبت شده و مستندات مربوطه ارائه گردد. این مستندات شامل هزینه‌های جانبی و ثابت مرتبط با دسته‌بندی‌های کالا یا خدمات هستند که در کشورهای کمتر توسعه یافته با هزینه کمتری همراه است. درخواست‌دهنده ثبت مادرید می‌تواند به‌طور همزمان نام تجاری خود را در لیست کشورهای عضو سازمان مالکیت صنعتی و فکر به ثبت برساند. همچنین، می‌تواند از تعدادی از کشورها که نسبت به تجارت در حوزه فعالیت مشخص شده است، درخواست ثبت را انجام دهد. در صورتی که در گواهینامه ثبت شده علامت تجاری تغییراتی رخ دهد، درخواست‌دهنده و مالک برند می‌توانند تمام اعمال مرتبط با نام، آدرس، مالکیت، و غیره را در کشور مبدا اعمال نمایند.

چه کسانی میتوانند از کنوانسیون مادرید استفاده کنند؟

تنها افراد و شرکت‌های حقیقی مجاز به ارائه اظهارنامه بین‌المللی هستند که محل یا تابعیت و تجارت آنها به یکی از کشورهای عضو کنوانسیون مادرید مرتبط باشد یا در یکی از کشورهای عضو این کنوانسیون مقیم باشند. همچنین، متقاضی باید تابع یکی از کشورهای عضو مادرید باشد و در کشورهای عضو دارای واحد اقتصادی یا کارخانه تولیدی باشد.

اگر شما هم نیاز به ثبت شرکت یا ثبت برند در ترکیه دارید و می‌خواهید این فرآیندها را به شکلی سریع و موثر انجام دهید، می‌توانید کار خود را به گروه بهین ثبت بسپارید. بهین ثبت با تخصص و تجربه کامل در زمینه ثبت برند ترکیه، شما را در تمام مراحل این فرآیندها همراهی خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، می‌توانید با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *